Over de Stichting

Teddybearsforhelp zamelde overtollige knuffels in. Zij heeft deze doorgegeven aan kinderen die in een moeilijke situatie verkeren en wel wat extra vreugde en of troost kunnen gebruiken. Kinderen dichtbij huis, die leven in achterstandssituatie zoals armoede of verder weg in land waar het bijvoorbeeld net oorlog is geweest. De keuze voor eerder gebruikte knuffels kwam voort uit de gedachte dat we er genoeg geproduceerd word wat een ook een tweede kans verdient. We geloven in duurzaamheid.

Meerwaarde
Claudia , oprichter van de stichting Teddybearsforhelp zegt: ik wilde kinderen op een eenvoudige manier voorzien van iets dat voor hun meerwaarde heeft. Ik weet zelf nog goed uit mijn kindertijd hoe speciaal een knuffel was. Een lief knuffeldier maakt een wereld van verschil. Ook hier in Nederland liggen er nog zolders vol met knuffels die geen bestemming hebben. Bij de geboorte van een kleintje worden moeders hier vaak overstelpt met knuffels. Een kind hecht zich vaak maar aan één of twee knuffels. We hebben die overtollige knuffels ingezameld. Helaas is armoede hier ook een steeds groter wordend issue dus is er in 2013 steeds meer gedaan voor kinderen in Nederland.

3 jaar Teddybearsforhelp
Teddybears stopt er helaas mee vanwege persoonlijke redenen. Opgericht in oktober 2010. Van 200 knuffels ingezameld in een woonkamer tot zeker 200.000 kinderen een glimlach op hun gezicht in december 2013. Dat is een geweldige prestatie en was alleen mogelijk omdat jij hebt gegeven. Namens al die kinderen over de hele wereld heel erg bedankt!