Zijn ze gek geworden? 25.000 knuffels naar Bosnië

Teddybearsforhelp hoorde van de actie van Corrien Janson die naar Bosnië gaat. Zij sloot zich aan bij de Out of Area Projecten. Een organisatie die onder meer activiteiten organiseert voor kinderen aldaar. Naast die activiteiten bouwt de betreffende stichting weeshuizen en scholen.

Kidsfestival
In het door oorlog verscheurde land gaan meerdere vrijwilligers naar het kinderfestival. Tijdens dit evenement zullen in totaal 50.000 kinderen (verdeelt over 5 dagen) uit heel Bosnië-Herzegovina deelnemen aan de in totaal 38 workshops. In de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Deze kinderen krijgen merendeels een knuffel.

Geweldig aantal
We hebben een flink aantal knuffels mogen geven. De actie is inmiddels gesloten maar u kunt blijven steunen zoals door middel van een donatie. Hiermee kunnen we het doel realiseren.

Vrede
Van oorlog naar vrede met de knuffel als gebaar van troost, geborgenheid en plezier!

Over Out of Area
Sinds 1996 zet de Stichting Out of Area zich in voor de jeugd uit het voormalige Joegoslavië. Onder meer door het organiseren van vakanties in Nederland, de aanleg van wijkspeeltuintjes, sportvelden en jeugdhonken in Bosnië. Integratie van gehandicapten een belangrijke factor.


Comments are closed